Een gezonde werkomgeving staat bij Delftse Poort voorop. We zijn dan ook trots op onze WELL Gold status. Met ons gezonde gebouw, alle faciliteiten en de Socialclub zijn we elke dag bezig met wellbeing. Delftse Poort is een prettige werkplek in het hart van Rotterdam, met een comfortabel klimaat, een divers aanbod aan gezonde voeding en ruimte voor plezier en ontspanning.

WELL Gold

Ons kantoorpand heeft het WELL Gold Certificaat. Daarmee is Delftse Poort officieel een gezond gebouw, met aandacht voor het welzijn van de professionals die hier werken.

De WELL Building Standard stelt hoge kwaliteitseisen die een wetenschappelijk aantoonbaar positief effect hebben op welzijn en gezondheid. Zoals natuurlijk licht, lucht- en waterkwaliteit, klimaat en akoestisch comfort, voeding, beweging en mental health.

Bekijk ons WELL certificaat
WELL Gold Certificaat

Gezonde werkomgeving

De faciliteiten in ons kantoorgebouw dragen bij aan een gezonde werkomgeving. Van een sportschool tot het uitgebreide restaurant met aandacht voor gezonde voeding. Er is veel natuurlijk licht, aangevuld met slimme verlichting die zich automatisch aanpast aan de buitenomgeving.

Ontdek onze faciliteiten
RDAM GYM

Prettig werkklimaat

Professionals die zich prettig voelen, presteren beter. Daarom heeft Delftse Poort als kantoorgebouw veel aandacht voor goede luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat. Onder meer dankzij extra luchtbevochtiging en het gebruik van moderne, energiezuinige klimaatplafonds.

Meer over duurzaamheid

Socialclub

Speciaal voor alle professionals die in Delftse Poort werken, is er de Socialclub. Met themaweken en events zorgen we voor verbinding, inspiratie, gezelligheid en ontspanning op de werkvloer. De Socialclub is een actieve community die bovendien ideaal is om te netwerken.

Ontdek wat we organiseren

Meer health & wellbeing

De health & wellbeing initiatieven bij Delftse Poort zijn gericht op het promoten van educatie over gezondheid en welzijn, waaronder waterkwaliteit, verlichting en mentale gezondheid. Klik hieronder voor meer informatie over deze belangrijke gezondheidsonderwerpen.

Meer weten