Socialclub is een sociaal netwerk voor professionals in de Delftse Poort. Het doel is om de werkomgeving te verbeteren door leden te verbinden en inspiratie op te doen door middel van discussies over verschillende onderwerpen zoals gezondheid, balans tussen werk en privé, duurzaamheid en cultuur. Socialclub biedt lezingen, masterclasses, netwerkevenementen, sportieve activiteiten en workshops aan om dit te bereiken.

Social Weeks

Wie deel uitmaakt van de Delftse Poort is automatisch lid van Socialclub, een extraatje voor onze Delftse Poorters. Dit jaar organiseert Socialclub vier themaweken, die elk een hele week in het teken staan van een specifiek thema.

Schrijf je in voor de Socialclub nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de komende Social Weeks, inclusief wekelijkse programma’s en uitnodigingen om deel te nemen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ontdek onze events

Word Socialclub Ambassadeur

Geïnteresseerd om meer betrokken te raken bij Socialclub? Overweeg dan om Socialclub Ambassadeur te worden en op te treden als vertegenwoordiger van je collega’s. Als ambassadeur speel je een sleutelrol in het opzetten van Social Weeks, het onder de aandacht brengen van Socialclub evenementen op je werkplek en het promoten van Socialclub op social media platforms. Als deze kans je aanspreekt, klik dan hier om lid te worden!

Meld je aan

“Het is erg leuk om je te mengen met andere bedrijven in dit gebouw.”
– Petra, Shell.

Onze community manager

Heb je vragen over de Socialclub of wil je een goed idee met ons delen? Neem contact op met Lieke, onze community manager.

Tot snel bij het volgende Socialclub event!

Neem contact op

Neem contact op

Lieke Poppe

Community Manager