WiredScore Gold

WIREDSCORE GOLD CERTIFICAAT

DELFTSE POORT EERSTE KANTOORGEBOUW IN NEDERLAND MET WIREDSCORE GOLD CERTIFICAAT

Schiphol, 06/10/20 – Multi-tenant kantoorgebouw Delftse Poort in Rotterdam is het eerste kantoorgebouw in Nederland dat een WiredScore Gold certificaat heeft gekregen. WiredScore is een nieuw label dat de connectiviteit van gebouwen evalueert en certificeert en daarmee verhuurders van commercieel vastgoed helpt de digitale infrastructuur van hun gebouwen te begrijpen, te verbeteren en te promoten. De WiredScore certificering is onafhankelijk en staat voor een state-of-the-art digitale infrastructuur in gebouwen. Niveau Gold is het op één na hoogst haalbare niveau van connectiviteit en digitale infrastructuur.

Voor kantoorgebouw Delftse Poort heeft belegger CBRE Global Investors samen met ICT-partner NDI ICT SOLUTIONS het initiatief genomen de certificering uit te laten voeren. De certificering is gebaseerd op een inspectie door een onafhankelijk team van WiredScore.

WiredScore Delftse Poort

Bekijk de kaart

Saskia de Nie, Asset Manager Delftse Poort van CBRE Global Investors: “Deze certificering weerspiegelt onze ambities om gebruikers in onze gebouwen eersteklas connectiviteit te bieden. We zijn trots op de onafhankelijke bevestiging die deze certificering geeft over de kwaliteit van de zeer geavanceerde technologische infrastructuur in Delftse Poort”.

wiredscore-gold-certificaat

WiredScore Gold certificaten Delftse Poort, Rotterdam

WiredScore Gold zorgt ervoor dat een gebouw de connectiviteitscapaciteit heeft voor vrijwel elke huurder. Elk gebouw dat WiredScore Gold bereikt, is serieus indrukwekkend en heeft een bewezen vermogen om de digitale eisen van de huidige huurders bij te houden. Benieuwd naar de factsheet over onze Gold certificering? Deze download je gemakkelijk hier.

WiredScore Fact Sheet Delftse Poort Building A
WiredScore Fact Sheet Delftse Poort Building B

ICT-partner NDI ICT SOLUTIONS zorgt in meerdere full-service multi-tenant gebouwen van CBRE Global Investors voor de aanleg, het onderhoud en het management van de ICT-infrastructuur.

Delftse Poort

Multi-tenant kantoorgebouw Delftse Poort in Rotterdam