Health Week

Maak je klaar voor de tweede Social Week van 2023: Health Week! Van 19 tot en met 23 juni staat Delftse Poort in het teken van gezondheid. Zie hieronder het volledige programma. We zijn nog bezig met een verrassingsevent, zodra we weten of deze doorgang kan vinden, zullen we deze hier uiteraard toevoegen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat Socialclub organiseert? Schrijf je dan in via deze link en ontvang voortaan als eerste de updates!

 

19 - 23 juni

Gratis sporten bij RDAM Gym

Nu halen we echt àlle drempels weg om de stap niet te nemen. Tijdens Healthweek, kan je gratis sporten bij RDAM Gym!

Je kunt voor het werk, tijdens de lunch of na je werkdag verschillende trainingen volgen. Van Yoga tot Boxing en van een Power workout tot een RDAM workout, er is voor ieder wat wils. Dus check hier het rooster voor week 25 (19-23 juni) en laat ons weten voor welke training(en) je gaat!

Schrijf je in voor gratis trainingen

Maandag 19 juni

Healthy kick-start

We trappen Health Week af met een gezonde smoothie. Graag zien we je tussen 08:30 en 09:30 uur op de 3e etage.

Maandag 19 juni

Stoelmassage

Kunnen jouw schouders en rug wel wat aandacht gebruiken en ben je toe aan een energy boost van 10 minuten? Boek dan nu je stoelmassage sessie. Deze worden aangeboden tussen 10:00 en 16:00 uur.

Tip: kan je niet op maandag? scrol dan door naar woensdag, dan is de masseuse er ook!

Boek je stoelmassage

Dinsdag 20 juni

Health check

Wil je weten hoe het met je gezondheid is gesteld? Reserveer dan een plekje voor een health check. Je krijgt een lichaamssamenstellingstest, grijpkrachttest en een snelle fitheidstest! Dus ben je benieuwd wat je kunt verbeteren om je gezondheid een boost te geven? Plan nu je afspraak, we zijn er tussen 09:00 en 18:00 uur.

Plan je Health Check

Dinsdag 20 juni

Energy up Lunchwandeling

Geef je lunch een echte energieboost! Doe om 12 uur mee aan de Energy Up Lunchwandeling. Een instructeur neemt ons mee voor de wandeling in de omgeving van Delftse Poort. Het is geen gewone wandeling, maar een wandeling waarbij je een koptelefoon op hebt en alle zintuigen zullen worden aangesproken.

Wij zorgen uiteraard voor de lunch en de koptelefoons, dus gun jezelf deze welverdiende pauze en ga met ons mee. Om 13:00 uur zijn we zeker weer terug in Delftse Poort.

Meld je dan aan via de knop en loop met ons mee!

Reserveer je plek bij de energy up lunch wandeling

Woensdag 21 juni

Stoelmassage

Kunnen je rug en schouders wel een massage gebruiken en lukte het niet om maandag je sessie te boeken? Geen zorg, vandaag is onze stoelmasseuse er ook tussen 10:00 en 14:00 uur.

 

Boek je stoelmassage

Donderdag 22 juni

Health Check

Net als dinsdag kan je vandaag ook je gezondheid laten checken door onze Fitsurance coach.

Dus als jij benieuwd bent hoe het met je gezondheid is en wat je kunt doen om het te verbeteren, boek je afspraak via onderstaande knop.

De Fitsurance coach is er vandaag tussen 9:00 en 18:00 uur

Plan je health check

Donderdag 22 juni

Mindgym met lunch

Balans. Focus. Werkgeluk. De begrippen vliegen ons om de oren als we vertellen over de overvolle agenda en oneindige to-do’s.

Wouter de Jong heeft een Mindgym programma ontwikkeld met de nieuwste inzichten uit de wetenschap en praktische oefeningen, waarmee jij je mentale kracht zal verbeteren.  Dát leidt tot meer focus, rust én energie. Zijn ervaringsgerichte trainingen, lezingen en workshops hebben veel diepgang met plezier, zonder zweverig of oppervlakkig te worden.

Van 12 tot 13 uur kun je aanschuiven voor een lunch en deze Mindgym sessie in het auditorum. Schrijf je in via onderstaande button.

Schrijf je in voor Lunch & Mindgym

Donderdag 22 juni

Trappenloop

Op veler verzoek hebben we een trappenloop georganiseerd! Ga jij de uitdaging aan om zo snel mogelijk van de begane grond naar de 40ste etage te lopen?

Red je het om boven te komen, dat mag je even uitblazen op het dak terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht.

Schrijf je in voor de trappenloop!

Vrijdag 23 juni

Experience RDAM Gym

Ben je ‘vergeten’ om je training bij RDAM Gym in te plannen of had je eerder deze week geen tijd om een training te volgen? Thank god it’s Friday! Vandaag is je laatste kans om gratis te sporten bij RDAM Gym.

Rooster vrijdag 23 juni:

7 – 7:50 uur  Power Workout
8 – 8:50 uur Boxing
9 – 9:50 uur Yoga
10 – 10:50 uur RDAM Work-out
12 – 12:50 uur Power Rdam work-out.

Klik op onderstaande knop en mail ons welke training je wilt volgen.

 

Plan je training voor deze dag

Maandag 26 juni

Haring Happen

Haring is een gezonde vette vis, dus past zeker in het menu van Health Week. Daarnaast is het traditie om de week na Vlaggetjes Dag te genieten van een Hollandse Nieuwe in Delftse Poort.
Vanaf 14:30 uur (tot ze op zijn), staan we in de lobby op niveau 3.

Aanmelden is niet nodig.