Giving tree

5 – 15 december

Elk jaar in december steunt Socialclub een goed doel. Dit jaar zijn het de kinderen van het (kinder)tehuis Fier. De kinderen die in Fier worden opgevangen hebben allemaal traumatische ervaringen en moeten een veilig thuis geboden worden met intensieve begeleiding. Met de ‘Giving Tree’ kan je deze kinderen een leuk kerstcadeau geven en zo een sprankje vrolijkheid en licht bieden in de donkere dagen voor Kerst.

Hoe het werkt?

Van 5 tot en met 15 december hangen in één van de kerstbomen in de lobby op de 3e etage transparante 50 kerstballen. In deze ballen zit een kaartje met daarop de wens van één van de kinderen (vaak voor een waarde van ongeveer € 20,00). Pak één of meerdere ballen en koop dit cadeau. Geef het cadeau uiterlijk maandag 18 december af bij de receptie op de begane grond. Heb je zelf niet de skills om het leuk in te pakken, mag je dit uiteraard ook door onze wrapping service laten verzorgen.

Lieke, de Community Manager van Delftse Poort, zal de cadeaus donderdag 21 december aanbieden aan de kinderen bij Fier, er zal tevens een mooie compilatievideo van gemaakt worden, die we natuurlijk zullen delen. Dus laten we met z’n allen 50 kinderen een iets mooiere kerst bezorgen door hun cadeauwens te laten uitkomen!

Locatie: Lobby 3e etage
Tijd: 4 – 15 december