Back to work week

De zomervakantie is weer voorbij. Nu is het tijd om weer aan het werk te gaan en Socialclub helpt je met opstarten! Bereid je voor op de volgende Socialweek bij Delftse Poort.

Laten we de toon zetten voor de rest van het jaar tijdens de Back to Work Week. Van 18 tot en met 22 september heeft Socialclub elke dag diverse leuke activiteiten voor je gepland. Mis het niet – Alle activiteiten worden aangeboden door Socialclub en zijn gratis! Klik op de links hieronder om je in te schrijven voor de activiteiten die je het meest interesseren. We kijken ernaar uit om je weer te zien!

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat Socialclub organiseert? Schrijf je dan in via deze link en ontvang voortaan als eerste de updates!

 

Tijdens de hele Back to Work Week

Gratis sporten bij RDAM Gym!

Vind je het lastig om weer in het ritme te komen na de vakantieperiode? Wij gaan je helpen! Sporten is natuurlijk een essentieel onderdeel dat je weer moet oppakken, daarom kan je tijdens Back to Work Week gratis sporten bij RDAM Gym!

Je kunt voor het werk, tijdens de lunch of na je werkdag verschillende trainingen volgen. Van Yoga tot Boxing en van een Power workout tot een RDAM workout, er is voor ieder wat wils. Dus check hier het rooster voor week 38  (18 – 22 september) en laat ons weten voor welke groepstraining(en) je gaat!

Schrijf je in voor gratis trainingen
Maandag 18 september

Welkom Back to Work

We trappen Back to Work week af met een gezonde shot aan vitaminen. Graag zien we je tussen 08:30 en 09:30 uur op de 3e etage.

Inschrijven is niet nodig.

Locatie: Lobby – level 3
Tijd: 08:30 – 09:30 uur

Maandag 18 september

LinkedIn training met lunch

Ben je klaar om het ware potentieel van LinkedIn te ontketenen en je professionele netwerkspel naar een hoger niveau te tillen? We nodigen je uit voor een speciale lunchsessie over “Mastering LinkedIn: Expanding Your Network and Maximizing Engagement”.

Of je nu een doorgewinterde LinkedIn-gebruiker bent of net begint, deze interactieve sessie belooft je waardevolle inzichten en praktische tips te geven om het meeste uit dit krachtige platform te halen.

Onze gastspreker, Wietske van Ierssel, is een LinkedIn-expert met een schat aan ervaring in het benutten van het platform om professioneel succes te behalen.

Locatie: Auditorium, begane grond
Tijd: 11:45 – 13:00 uur

Schrijf je in voor deze Lunch & Learn
Dinsdag 19 september

Portret foto

Is je LinkedIn foto verouderd of herken je jezelf niet meer op je profiel foto? Op dinsdag kun je je bij onze fotograaf aanmelden voor een nieuwe portretfoto.

Tip: kan je niet op dinsdag? Scrol dan door naar donderdag, dan is de fotograaf er ook!

Locatie: Ruimte links van de koffiebar
Tijd: 12:00 – 17:00 uur

Boek je plek!
Dinsdag 19 september

Lunch & Link

Lunch je altijd met dezelfde collega’s en wil je met ons mee op een klein avontuur? Neem je leukste collega mee naar deze lunch en leer andere Delftse Poorters kennen.
We hebben Sophie van Hoytema (je kent haar misschien als presentatrice van RTL Snowmagazine, maar ze is ook zangeres, cabaretière en actrice) geboekt om deze lunchsessie te leiden.
Dus grijp deze kans en misschien ontmoet je wel iemand met wie je wilt linken voor zakelijke kansen of omdat je een gedeelde interesse hebt. Of misschien woon je wel in dezelfde stad en kun je bij treinproblemen carpoolen!
En overbodig om te vermelden, maar we doen het toch: De lunch is van ons!

Locatie: Flex spots – begane grond
Tijd: 12:00 – 13:00 uur

Meld je hier aan!
Woensdag 20 september

Schoenenpoetsers

Zijn jouw schoenen (of sneakers) na deze zomer toe aan een opfrisbeurt? Neem plaats in onze comfortabele stoelen en laat je schoenen behandelen door één van onze shiners, met de beste hoogwaardige natuurlijke producten. Geef je schoenen de aandacht die ze verdienen!

Inschrijven is niet nodig.

Locatie: Lobby – level 3
Tijd: 11:00 – 15:00 uur


                                      
Woensdag 20 september

Delftse Poort Running Club -> Bruggenloop

Heb jij nog even dat zetje nodig om het hardlopen weer op te pakken? Meld je dan aan voor de Delftse Poort hardloopclub! Onze trainer (Michel de Wit van This is Running) zal je in 12 weken klaarstomen voor de Rotterdamse Bruggenloop. De Bruggenloop vindt plaats op 10 december en heeft een geweldig parcours van 15 km.

In de even weken is er op woensdag van 17:15 tot 18:15 uur een gezamenlijke training en in de oneven weken kun je zelfstandig trainen volgens het speciale trainingsschema dat je zal ontvangen. De eerste gezamenlijke training is in week 38 (woensdag 20 september). En als de Bruggenloop niet een brug te ver is, kan je misschien wel doorgaan voor de (1/2) Marathon van Rotterdam!
De training, de startbewijzen en de hardloopshirts voor de Bruggenloop worden volledig betaald door Socialclub én na registratie krijg je een speciale kortingscode voor nieuwe hardloopschoenen. Om zeker te zijn van een kwalitatief goede training hebben we maar een paar plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Meeting point: Receptie begane grond
Tijd: 17:15 -18:15 uur

Aanmelden voor de Running Club
Donderdag 21 september

Portret foto

Kunnen je wel een nieuwe profiel foto gebruiken en lukte het niet om dinsdag en plek te boeken? Geen zorg, vandaag is onze fotograaf er ook tussen 09:00 en 13:00 uur.

Locatie: Ruimte links van de koffiebar
Tijd: 09:00 – 13:00 uur

 

Plan je fotomoment
Donderdag 21 september

Tenant Tour a.k.a. Gluren bij de buren

Heb je altijd al eens bij de buren willen gluren? Ben je nieuwsgierig naar de kantoren en de bedrijfsactiviteiten van Arcadis, Rinkel, Webhelp, RSA, Promedia of Bacardi-Martini? Dit is je kans! Ga met ons mee voor een rondleiding langs deze huurders in de Delftse Poort.
Het laatste bedrijf dat we bezoeken is Bacardi-Martini en zij schenken heerlijke drankjes voor ons in uit hun eigen bar! De beste manier om je buren te leren kennen! Deze wil je écht niet missen, schrijf je nu in.

Trefpunt: Lobby niveau 3
Tijd: 17.00 – 19.30 uur

Aanmelden Gluren bij de Buren
Vrijdag 22 september

Back to Work-out

De laatste dag van de Back to Work week beginnen met een 45 minuten durende yoga-achtige training met verschillende oefeningen om van die nek-, schouder- en rugpijn af te komen na een lange werkdag en om ze te voorkomen. Het is niet echt Yoga dus als dat een beetje te zweverig is, dan is dit de training die wèl bij je past!
Het is een nieuwe training op de sportschool en de aftrap is tijdens de Back to Work Week!

Locatie: RDAM GYM
Tijd: 08:00 – 09:00 uur

Schrijf je in voor de back to work-out!