WiredScore Platinum

WIREDSCORE PLATINUM CERTIFICAAT​

DELFTSE POORT EERSTE KANTOORGEBOUW IN BENELUX MET WIREDSCORE PLATINUM CERTIFICAAT

Amsterdam – 13 april 2022 – Multi-tenant kantoorgebouw Delftse Poort heeft wederom een nieuwe standaard gezet op het gebied van connectiviteit en digitale infrastructuur met het verkrijgen van het hoogste certificeringsniveau van WiredScore. Als eerste kantoorgebouw in de Benelux is kantoorgebouw Delftse Poort in Rotterdam WiredScore Platinum gecertificeerd.

Deze internationale certificering van WiredScore geeft de gebruikers in Delftse Poort de zekerheid dat connectiviteit en alles wat daaraan gerelateerd is, optimaal wordt gefaciliteerd en veilig is. Dit omvat onder meer perfecte mobiele dekking in het hele gebouw, openbare WiFi in gedeelde ruimtes, vrijheid in keuze van provider voor internet en (mobiele) telefonie en eenvoudige koppeling met nieuwe systemen zoals CCTV.

Delftse-Poort-Wiredscore-Platinum

Centrale ruimte multi-tenant kantoorgebouw Delftse Poort Rotterdam

Jaap Snellen, Head of Asset Management Kantoren van CBRE Investment Management, zegt hierover: “Betrouwbare digitale connectiviteit in gebouwen is een basisbehoefte van kantoorgebruikers. Er is geen bedrijf meer dat zich een wankele internetverbinding kan permitteren, net zomin als slecht mobiel bereik of nieuwe systemen niet kunnen koppelen. WiredScore geeft duidelijkheid en transparantie over de connectiviteit en geeft onze huurders de garantie dat ze ook op dit aspect op het hoogste niveau worden gefaciliteerd.”

WiredScore is een label dat de connectiviteit van gebouwen evalueert en certificeert en daarmee verhuurders van commercieel vastgoed helpt de digitale infrastructuur van hun gebouwen te begrijpen, te verbeteren en te promoten. De WiredScore certificering is onafhankelijk en staat voor een state-of-the-art digitale infrastructuur in gebouwen. Niveau Platinum is het hoogst haalbare niveau van connectiviteit en digitale infrastructuur en Delftse Poort is het eerste en tot nog toe enige gebouw in de Benelux met deze certificering.

Voor kantoorgebouw Delftse Poort heeft belegger CBRE Investment Management samen met ICT-partner Building Connect het initiatief genomen de certificering uit te laten voeren. Delftse Poort is een multi-tenant kantoorgebouw in het CBRE Dutch Office Fund, een fonds dat wordt gemanaged door CBRE Investment Management.