Gratis sporten bij RDAM Gym!

11 -15 december

Alvast in het sportritme zitten voordat je gaat genieten van alle feestmaaltijden? Wij gaan je helpen! Tijdens de Sustainable Festive week kan je gratis sporten bij RDAM Gym!

Je kunt voor het werk, tijdens de lunch of na je werkdag verschillende trainingen volgen. Van Yoga tot Boxing en van een Power workout tot een RDAM workout, er is voor ieder wat wils. Dus check hier het rooster voor week 50  (11 – 15 december).

Bekijk het rooster

Plan je trainingen

Weet je al voor welke groepstraining(en) je gaat? Stuur ons een bericht via onderstaande button en geef je keuze aan ons door.

Plan je trainingen

Sportspullen bank

Het is hoog tijd om je kast op te ruimen! Heb je sportkleding en spullen die je eigenlijk niet meer gebruikt / past, neem het mee en lever het deze week in bij de trainer/doe het in de daarvoor bestemde bak. Wij zorgen ervoor dat het wordt aangeboden bij de Sportspullen bank!

De Sportspullen bank Nederland zamelt tweedehands sportkleding en -materialen in en  stelt deze beschikbaar via maatschappelijke organisaties aan mensen die te weinig geld hebben om zelf spullen te kopen. Door bestaande en beschikbare spullen op deze manier te hergebruiken dragen we bovendien bij aan een duurzame economie.